About me

Het gezicht achter Puur Styling Studio is...

Wie is Rianne…?

De Liefde voor styling en interieur begon bij Rianne al als klein meisje. Ze verschoof elke week haar meubels door haar kinderkamer, maakte gezellige hoekjes en probeerde het iedere keer weer anders in te richten. Pas toen ze jaren geleden haar eigen huis kocht, kon ze helemaal los en werd deze Liefde voor interieur haar echte Passie.

Passie voor mooie materialen, kleuren en warmte. Ze  luisterde naar haar huis en sloeg deze als een warme deken om zich heen. Want dat is wat ze belangrijk vindt! Ze neemt dit in haar interieuradvies ook altijd als basis.

“Je moet thuis komen van je werk en het gevoel hebben dat je je er vertrouwd en geborgen voelt. Een plek waar je je op je gemak voelt en die warmte, gezelligheid en intimiteit uitstraalt.”

Na haar cursus ‘Binnenhuisarchitectuur’ en HBO opleiding ‘Interieurstyling’ aan Academie Artemis in Amsterdam kwamen alle puzzelstukjes bij elkaar. En werd haar Passie voor interieur haar Tweede natuur, iets wat in haar dna zit en er heel graag uit wil. Het creëren van prachtige concepten, interieurs en sfeerbeelden daar wordt haar hart warm van. Ook tijdens de opleiding merkte ze dat de natuur, diy, hergebruik en pure duurzame materialen haar inspireren. De invloeden en rauwheid van natuur geven rust in het interieur en is belangrijk in deze drukke maatschappij.

Helpt graag jouw met een uniek Interieuradvies 0
Benieuwd naar de toekomst van Virtual reality en 3D virtuele tekeningen 0
Gek op (mini) Metamorfoses 0
Liefde voor Styling 0
Wordt warm van inspirerende sfeerbeelden 0
Diploma behaald voor HBO interieurstyling aan Academie Artemis in Amsterdam 0

Hoe werkt Rianne?

Het werken met subtiele kleurelementen en het stijlen met verse bloemen en planten is ook iets wat ze graag mee neemt in haar interieuradviezen. Ze maken van een huis een persoonlijke en authentieke plek om te leven en daarnaast is groen in je interieur ook nog eens ontzettend gezond. Verder krijgt ze van nog heel veel dingen inspiratie, zoals het dagelijks leven als creatief onderneemster, echtgenote van zijn en haar drie kids. Alles wat haar compleet maakt, haar mensenkennis en creativiteit neemt ze mee in haar werk als interieur stylist.

Tijdens haar werk geeft ze kleur- en interieuradvies bij mensen thuis, maakt ze woonplannen en interieurontwerpen en doet ze vaak ook de complete inrichting en styling van een ruimte. Ook event styling en verkoopstyling vindt ze erg leuk om te doen. Puur, persoonlijk en op maat zijn altijd de drie doelen waar Rianne naar streef. Dat klanten haar als interieurstylist gekozen hadden om wie ze is en haar eigen stijl, dat is het mooiste compliment wat ze ooit gekregen heeft.

32 jaar, moeder van 3 kids, getrouwd met Johan en woonachting in een woonboerderij uit Anno 1852.

Verslaafd aan tv-series, instagram en woontijdschriften!

Gek op de natuur, mijn moestuin, fotografie, fietsen, creatieve workshops en woon-winkelen.

puur styling interieuradvies groningen
Afbeelding gemaakt door Ronald Zijlstra voor Ariadne at home; binnenkijker woning Rianne januari 2018