Portfolio

Interieuradvies Metamorfoses Interieurstyling
interieuradvies holwierde

Deze woning kreeg een complete metamorfose! Ik heb wanden verplaatst om meer ruimte te maken, een nieuwe pui en openslaande deuren met zwarte kozijnen geplaatst, de nieuwe keuken uitgedacht, en alle meubels vervangen. Enkele maatwerk meubels, een nieuwe kleurenpallet en de inbouwhaard met stoere betonlook geven de woning een eigen sfeer. Door alle aanpassingen is er meer rust en ruimte gekomen in de woning waardoor het woonplezier erg omhoog gegaan is.

Deze prachtige woonkamer en keuken kreeg een complete metamorfose. De donkere meubels en overvolle open kasten maakten plaats voor een warmere grijs en frisse groene kleuren. De nieuwe open haard met op maat gemaakte kast neemt een grote rol in waaromheen de zithoek is gesitueerd. Hierdoor wordt de woonkamer verdeeld in een televisiehoek en een leeshoek bij de piano. De donker blauwe hoge keukenkasten hebben ook een metamorfose ondergaan. Waardoor alles nu veel lichter en frisser is.

woonkamer en keuken hoornhuizen Puur Styling Studio interieuradvies Warfhuizen Groningen
woonkamer en keuken groningen Puur Styling Studio interieuradvies warhuizen groningen

Stoer, kleur en rust zijn de ingrediënten van het interieuradvies voor deze prachtige woning in Groningen. Ik heb een ontwerp gemaakt voor de woonkamer en keuken met werkplek, waarbij de oude keuken open gebroken wordt. De eethoek wordt de centrale plek van de nieuwe ruimte en zal de tv worden weggewerkt in een op maat gemaakte schuifdeurkast. Waardoor de aandacht in de serre/woonkamer gaat naar het prachtige uitzicht op het water.

Deze jaren 30 woning in de Groningen moest compleet gerenoveerd worden. De muur tussen de keuken en woonkamer moest gesloopt worden voor de grote leefkeuken met kookeiland. De heerlijke openslaande deuren haalt het buiten naar binnen. Een nieuwe schouw met inbouwhaard werd ontworpen en zorgt samen met de metalen pui voor een optische splitsing tussen woonkamer en keuken.

woonkamer en keuken groningen Puur Styling Studio interieuradvies warhuizen groningen

Stoer, kleur en rust zijn de ingrediënten van het interieuradvies voor deze prachtige bedrijfskantine in Leek. Deze multifunctionele ruimte moest een plek worden om te ontspannen, te eten en actief tafeltennis te spelen. Een huiselijke plek die veel mensen aanspreekt.

Bekijk hier alle projecten